Procurio snimak Ronalda i devojke koja tvrdi da ju je silovao VIDEO

Kristijano Ronaldo (Cristiano) službeno je optužen da je 12. juna 2009. godine u Las Vegasu silovao tada 25-godišnju Ketrin Majorgu (Kathryn Mayorga) koja je o tome ćutala devet godina, jer su se navodno nagodili i Ronaldo joj je platio 375.000 dolara da ne govori o tome. Policija je ponovo otvorila slučaj, budući da u Nevadi slučajevi silovanja ne mogu da zastare.

Život

Izvor: B92

Sreda, 03.10.2018.

12:08

Procurio snimak Ronalda i devojke koja tvrdi da ju je silovao VIDEO
Foto: Gettyimages

Devojka je za nemački Špigl nedavno rekla da je Ronalda upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu i da joj je tražio broj telefona. Popili su nekoliko pića, a potom se kasnije ponovo sastali u predvorju hotela u kojem je on odseo. Majorga tvrdi da je cela ekipa otišla u Ronaldov apartman i da je ona otišla u kupatilo da obuče kupaći kostim za džakuzi, a da je on ušao za njom, skinuo se i molio je da "mu dodirne penis".

Majorga je navela da ju je Ronaldo kasnije odvukao u spavaću sobu i analno je silovao, što je ona kasnije prijavila policiji.

Ovim povodom oglasila se majka devojke koja je za Biznis insajder rekla da se njena ćerka potpuno raspadala kada bi Ronalda videla na nekoj reklami ili plakatu.

"Moja ćerka to proživljava svaki dan. Te godine ga je stalno viđala na bilbordima i reklamama. Nije mogla da ode ni po mleko da ne vidi njegovo lice. Svi misle da je savršen. Užasno je. Ponekad nije mogla da ustane iz kreveta. Mi smo uz nju sto posto", rekla je majka Ketrin Majorge.

Britanski "San" (The Sun) nedavno se domogao video-snimka na kojem se vidi kako Ronaldo u noćnom klubu u Las Vegasu pleše sa devojkom za koju tvrde da je Ketrin. Na snimku par deluje prisno, stalno se grle i strastveno plešu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

174 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: