Kad se rodio, trepavice su mu bile do usana

Dečak Muin Bačonaev (11) iz Moskve poseban je po svojim neobičnim obrvama i trepavicama dugima čak 4,3 centimetra.

Život

Izvor: B92, 24sata.hr

Ponedeljak, 24.09.2018.

08:16

Default images

Muin Bačonaev (11) iz Moskve poseban je po svojim neobičnim obrvama i trepavicama dugima čak 4,3 centimetra. Kad se rodio, trepavice su mu čak doticale i usne.

"Živim kao i svi drugi, moje trepavice ne zahtevaju posebnu negu i nemam nikakvih teškoća", kaže Muin.

Iako je već ušao u Rusku knjigu rekorda, njegove ambicija ipak su nešto veće. Dečak voli da igra fudbal, a kad odraste bi voleo da postane fudbalska zvezda.

Njegov otac Zaidulo Bačonaev (45), koji se sa porodicom doselio u u Rusiju 2010. godine iz Tadžikistana, kaže da na ulici svi obraćaju pažnju na njegovog sina.

"Kad ide s mamom u šetnju, svi ga gledaju. Vodili smo ga kod raznih lekara i svi su nam rekli da je Muin zdrav i da duge trepavice nisu nikakav problem. Objasnili su nam da se gen odgovoran za rast trepavica u ovom slučaju jednostavno malo drugačije ponaša", kaže Zaidulo.

Lekari smatraju da bi na gen mogli da utiču lekovi koje je majka uzimala u trudnoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: