Kamere uhvatile princa Harija kako krade hranu VIDEO

Vojvotkinja od Saseksa organizovala je svečano predstavljanja svoje knjige recepata, a na ovom prijemu kamere su usnimile jedan gaf princa Harija koji je nasmejao svet.

Život

Izvor: B92

Subota, 22.09.2018.

09:23

Kamere uhvatile princa Harija kako krade hranu VIDEO
Foto: Getty

Vojvotkinja Megan Markl izdala je knjigu omiljenih recepata žena koje su prošle godine izgubile domove u stravičnoj nesreći, a ova humanitarne akcija sjajno je podržana od strane ljudi, ali i medija.

Na predstavljanju kuvara "Zajedno: Kuvarica naše zajednice" u Kensingtonskoj palati pojavio se veliki broj zvanica, kao i članova kraljevske porodice, a najveću pažnju osvojio je njen suprug Hari.

S obzirom da je bio veoma gladan, vojvoda nije imao strpljenja da sačeka da se završio zvanični deo da bi nešto pojeo. On se iskrao iz mase, a potom sa stola uzeo nekoliko kolačića.

Kako bi bio siguran da ga niko nije video slatkiše je stavio iza leđa, pogledao oko sebe i u tom trenutku uočio je kameru. Kada je shvatio da je uhvaćen "u krađi", princ je promenio izraz lica.

U sledećem klipu možete videti kako je izgledala ova scena...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: