"Do deset sam farmer, a od deset do dva glumac, pa onda opet" VIDEO

"Do deset sam farmer, od desto do dva glumac na probama, onda opet farmer, pa uveče predstave, a auto mi je kancelarija", rekao je glumac Branko Janković koji ima i veliku farmu od 150 domaćih životinja.

Život

Izvor: B92

Petak, 21.09.2018.

12:51

Default images

Na njegovoj farmi između Valjeva, Loznice i Ljubovije nastaju mlečni proizvodi koji se izvoze u Ameriku, Englesku i Australiju, a 8. oktobra u "Zvezdara teatru" ima premijeru predstave "Osama".

"Ne mogu da odvojim jedno od drugog. Upoznajem socijalno-društveni stalež i milje ljudi koji su pravi prtljag za glumca kako kaže profesor Dejan Mijač. Ne moram da kreiram lik koji glumim, samo se setim nekog koga poznajem", rekao je Janković i naveo da trenutno živi na relaciji Beograd, Gunjaci i Sarajevo jer sad i tamo ima višemesečni posao.

Kaže da mesečno pređe između 10.000 i 15.000 kilometara, a šta je sve ispričao saznaćete u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: