Razdvojili su ih pre 34 godine, u džepu samo pismo i molba

Džastin Kragt imao je samo dve godine kad je pronađen kako sam i napušten plače ispred jednog pozorišta u južnokorejskom Seulu.

Život

Izvor: B92

Petak, 21.09.2018.

11:33

Razdvojili su ih pre 34 godine, u džepu samo pismo i molba
Foto: Printscreen ABS news

Kilometerima dalje, pronađena je četvorogodišnja devojčica u jednoj radnji. U džepu je samo imala pismo u kojem se navodi da nema roditelje i molba da je odvedu u najbližu policijsku stanicu.

Bilo je to davne 1984. godine. Oboje su tokom vremena usvojeni od strane različitih porodica i to u Americi.

Džastin je rastao u Oregonu sa još četvoro dece, dok je njegovu sestru Rene Alanko usvojio par iz Kalifornije.

Nisu ni znali jedno za drugo i nisu ni znali da su zapravo - brat i sestra, piše ABC News.

Danas, u tridesetim godinama života, oni su saznali jedno za drugo zahvaljujući DNK testiranju "23andMe". Džastin je na testiranju bio 2014. godine da pronađe rođake u Koreji, a Rene se testirala ovog leta. Bili su šokirani kad se pokazalo da u SAD imaju jedno drugo.

Prošle sedmice su se prvi put sastali uživo, Rene je došla u Oregon. Susret je bio veoma emotivan, pun suza i zagrljaja.

Ona je oduvek mislila da ima brata, ali da je bila premala da bi se zaista setila. Džastin, je bio suviše mali da bi se sećao da ima sestru.

"Sad kad znam da je Džastin samo mail, poziv ili let avionom daleko, zaista se promenio način na koji gledam na sebe", rekla je Rene.

Oni su rekli da su im se životi zauvek promenili od kada su saznali jedno za drugo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: