Nova 10. sezona - Veče sa Ivanom Ivanovićem No 459

Sve je spremno za početak 10. jubilarne sezone šoua „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Život

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2018.

11:36

Nova 10. sezona - Veče sa Ivanom Ivanovićem No 459
Foto: Promo

Tradicija se ne menja, pa će i ovu uvodnu emisiju otvoriti đaci, koji su gostovali u prvoj epizodi Ivanovog šoua sedam prethodnih godina, a sada su stigli do osmog razreda, do male mature. Promenili su se, porasli, stasali, sazreli, nisu više klinci, pa će biti zabavno gledati kako odgovaraju na Ivanova pitanja i šta sada imaju da ga pitaju.

Pored đaka-osmaka, u emisiju dolazi Vlada Kovačević, poznatiji kao Arsa, glumac koga smo zavoleli u seriji “Istine i laži”, a oduševio nas je i sjajnim imitacijama javnih ličnosti. Otkriće šta sprema i neće propustiti priliku da opet zasmeje gledaoce.

Da uveličaju početak sezone pobrinuće se i fudbaleri Crvene zvezde koji su postigli istorijski uspeh ulaskom u Ligu šampiona. U utorak su završili premijernu utakmicu protiv Napolija sa 0:0, a remi im je doneo i prvi bod u Ligi. Veliki uspeh proslaviće sa domaćinom Ivanovićem i gledaocima Prve.

Ove večeri uživaćemo i u "Električnom orgazmu".

Zato, u petak 21. septembra od 22.00 budite uz Prvu - počinje zabava za šampione!

A u nastavku možete pogledati neke od najnezaboravnijih scena iz emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: