Holivudski glumac već tri meseca u bolnici FOTO

Holivudski glumac Metju Peri (49) ni posle tri meseca od operacije nije izašao iz bolnice. Početkom prošlog meseca bio je na operaciji zbog perforacije creva, a očigledno da oporavak ide veoma sporo.

Život

Izvor: B92

Subota, 15.09.2018.

17:00

Holivudski glumac već tri meseca u bolnici FOTO
Foto: Getty

Celog leta holivudski glumac proveo je u bolnici, otkrio je neimenovani izvor Miroru. To je kasnije potvrdio i sam glumac koji je na Tviteru objavio:

"Tri meseca u bolničkom krevetu".

Glumac kojeg je proslavila uloga Čendlera Binga u seriji "Prijatelji" nije odao više detalja o svom stanju.
Foto: Getty
Nakon operacije početkom avgusta njegov portparol je samo kratko rekao da je Periju drago što se mnogi brinu za njegovo zdravlje, ali da traži da mediji poštuju njegovu privatnost.

Perforacija creva predstavlja rupu u zidu gastrointestinalnog trakta i uglavnom zahteva hitnu operaciju. Jedan od simptoma je jak bol u stomaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: