- Vesti -

Ivan Ivanović slavi 10. god emisije, a ovo su najnezaboravniji momenti

Počeo je pre osam godina, i u svoj talk-show doveo mnoge umetnike i zvezde iz šoubiznisa. I sam priznaje da početak nije bio lak, ali je Ivan Ivanović, zahvaljujući svom talentu i autentičnosti vrlo brzo našao svoje mesto pod medijskim nebom.

Izvor: B92
Podeli

U susret desetoj sezoni emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" koja startuje 21. septembra, podsetićemo se najznimljivijih trenutaka sa početka...

Vesti

Ova mikrotalasna kuva kad vam čuje glas

Zamislite da ste ubacili neko jelo da podgrejete u mikrotalasnoj, a zvoni vam telefon i otrčavate da se javite, a telefon je negde u nekoj torbi ili džepu... Onda u trenutku se setite da niste pritisnuli dugmiće i podesili mikrotalasnu da vam zagreje ručak.

Vesti nedelja 23.09. 18:14 Komentara: 0

Stižu nam superoluje: Da li je svet spreman za njih?

Naučnici razmišljaju o uvođenju nove šeste kategorije oluja, predviđajući da nas u budućnosti mogu očekivati oluje kakve do sada nismo imali prilike da vidimo, niti smo za njih spremni. Najstrašnija poznata oluja do danas dogodila se 1790. godine, koja je odnela 22.000 života.

Vesti nedelja 23.09. 15:50 Komentara: 5

Fascinantna i tragična…

Francuska glumica austrijskog porekla Romi Šnajder danas bi napunila 80 godina, ali i dalje fascinira svet umetnosti svojim filmovima i knjigama koje su njoj posvećene.

Vesti nedelja 23.09. 10:50 Komentara: 8
strana 1 od 132 idi na stranu