- Vesti -

Mlada na venčanju skinula haljinu, pa pokazala kako se tverkuje

Snimak jedne neobične mlade koja se umesto za romantični ples opredelila za tverkovanje postao je viralni hit na internetu.

Izvor: B92
Podeli

Stefani Pajn iz Teksasa je hodala do oltara u prelepoj zlatnoj venčanici – ali kada je bilo vreme da igra haljinu je zamenila kostimom.

Mlada je "uskočila" u šorts, kratku crnu majicu sa crvenim šljokicama, a na nogama je imala čizme sa štiklama, dok je lice prekrila maskom.

Pošto su gosti zauzeli svoja mesta i čekali njen dolazak, ostali su zapanjeni kada je ušla u prostoriju i počela da tverkuje na podijumu.

Neverovatna nevesta potom je pokazala svoje akrobatske veštine, napravila je salto unazad i špagu, pred svim prisutnim zvanicama.

Njen ples se očigledno dopao gostima koji su, sudeći po aplauzu, bili oduševljeni njenim performansom, a slično su reagovali i ljudi na internetu koji su pogledali ovaj snimak.

Kako je kasnije ispričala Stefani, ona se unapred dogovorila sa suprugom Džastinom da naprave dobar šou po kome će pamtiti venčanje.

"Sećam se reakcija gostiju kad sam krenula sa nastupom. Svi su bili oduševljeni. Videla sam tamo i svog supruga. Htela sam da i on bude zadivljen i da svi budu srećni", ispričala je mlada.

Vesti

strana 1 od 140 idi na stranu