Slavni muzičar priznao: "Masturbirao sam zajedno sa Džonom Lenonom"

Britanski muzičar i nekadašnji član Bitlsa Pol Makartni prisetio se početka svoje karijere, ali i jedne neobične scene sa kolegama koju, sigurni smo, pamtiće dok je živ.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 13.09.2018.

13:07

Slavni muzičar priznao:
Foto: Gettyimages

Britanska zvezda Pol Makartni otkrio je u poznatom muškom magazinu "GQ" jednu neobičnu priču iz svog života koju do sada nikada nije podelio sa medijima.

Naime, pre nego što je postao svetski poznat, on je masturbirao zajedno sa Džonom Lenonom i svojim prijateljima. Prisećajući se starih vremena Makartni je podelio kako je to izgledalo.

"Bili smo u Džonovoj kući, grupa nas. I umesto da se opijamo alkoholom i pravimo žurku, mi smo samo sedeli na stolicama, svetla su bila ugašena, i neko je odjednom počeo da masturbira, pa smo onda svi počeli isto da radimo."

Pol je potom potvrdio da su bila petorica, on, Lenon i tri Džonova prijatelja, kao i da ih je posebno uzbuđivala pomisao na Francuskinju Brižit Bardo.
Foto: Getty
Na pitanje da li se ovaj ritual ponovio, muzičar je kazao:

"Mislim da je bilo samo jednom ili možda dva puta.To nije velika stvar, i ne razmišljate o tome previše. Postoji toliko stvari iz perioda kada si bio dete kojih se setiš i pomislis: 'Da li smo zaista to uradili?' Ali je reč o zabavi. Nikoga nije povredilo. Nije čak ni Brižit Bardo".
Foto: Getty
A potom je upitan da objasni da li su se na muzičkim turnejama dešavale orgije, kako se pisalo.

"Koliko ja znam, zaista nisu bile orgije. Bilo je seksualnih radnji i grupija... najbliže što znam. Lično ne volim orgije, ne želim nikoga više tu, jer ta osoba uništi sve. Sada kada razmišljam – nikada to zapravo nisam ni radio", bio je iskren Pol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: