- Vesti -

Pravila je figure glumca od kartona, a onda se on pojavio na vratima

Vlasnica jednog kafića u Torontu organizovala je kampanju na društvenim mrežama kako bi privukla kanadskog glumca Rajana Goslinga da dođe u njen kafić. Ove nedelje on se zaista pojavio i popio kafu sa njom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Kanadski glumac našao se u Torontu tokom Internacionalnog filmskog festivala u ovom gradu. Putem medija i društvenih mreža saznao je za kampanju Džoel Marej i odlučio da je poseti.

Naime, vlasnica kafića započela je kampanju za skretanje pažnje Rajana Goslinga kako bi ga dovukla u svoj kafić. Ona je na društvenim mrežama kačila fotografije sa kartonskom figurom glumca u prirodnoj veličini. Na tim fotografijama on pije kafu u kafiću, sedi i slika se sa gostima.

Kada su se i lokalni mediji zainteresovali za njenu kampanju ona je odgovorila: „Napraviću mu dobru šolju kafe, sešću sa njim, ćaskati i videti šta ima kod njega“.

Ove nedelje njen san se zaista ostvario. Gosling je ušetao u njen kafić. Popio je kafu i ćaskao sa njom.

„Njegova majka će definitivno imati besplatnu kafu do kraja života ovde“, izjavila je Marej dodavši da je glumac pokazao neverovatnu dobrotu jer je posvetio pažnju njenom malom porodičnom biznisu uprkos njegovom haotičnom rasporedu.

Ovo nije prvi put da Džoel Marej organizuje ovakvu kampanju. Naime, isti poziv uputila je glumcu Idrisu Elbi, ali se on nije pojavio.

Vesti

strana 1 od 140 idi na stranu