Holivudski glumac priznao: "Zaljubio sam se u lice i oči Ledi Gage"

Američki glumac Bredli Kuper priznao je u jednom intervjuu da mu se veoma dopao izgled pop pevačice Ledi Gage.

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.09.2018.

19:17

Holivudski glumac priznao:
Foto: Guliver / Photo cover

Dok je na Filmskom festivalu u Veneciji promovisao svoj najnoviji film "Zvezda je rođena" (A star is born), Bredli Kuper je progovorio o svojoj saradnji sa Ledi Gagom, a potom i otkrio šta misli o njoj.

Četrdesetrogodišnji glumac, koji je reditelj i scenarista ove romantične drame sa primesama mjuzikla, istakao je da se "zaljubio u njeno lice i oči", piše "Varajeti" (Variety).
Foto: Guliver / Photo cover
Na premijeri filma suprug Irine Šajk je kazao i da su se povezali i na osnovu njihovog načina vaspitanja, koje je tipično italijansko.

"Sećam se kada smo se prvi put sreli, nakon deset minuta smo jeli domaću hranu koju je kuvala.Tada sam primetio ogromnu povezanost koju imamo zahvaljujući italijansko-američkim porodicama", rekao je. "Imali smo stvarnu sinhronizovanost upravo zbog istog načina vaspitanja."
Foto: Guliver Photo Cover
U intervjuu za "Los Anđeles tajms" Ledi Gaga je opisala jedan zanimljiv detalj sa audicije, kada je Bredli rešio da u potpunosti skine šminku sa njenog lica.

"Spustio me je na mesto na kome treba da budem, jer kada moj lik govori o tome koliko je ružna ona oseća - to je stvarno", rekla je Gaga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: