Držao je njen poster na zidu, a Hale Beri sada ima odgovor za njega

Fotografije princa Harija od pre 15 godina iz srednje škole Iton (Eton) nedavno su obelodanjene i pružaju uvid obožavateljima u školski život vojvode od Saseksa i njegovog brata princa Vilijama. Na jednoj od fotografija se vidi na zidu okačen poster glumice Hali Beri u crvenoj haljini.

Život

Izvor: B92, Metro.co.uk

Četvrtak, 30.08.2018.

11:10

Držao je njen poster na zidu, a Hale Beri sada ima odgovor za njega
Foto: Gettyimages

Glumica je isečena sa postera i tako okačena na centralno mesto na zidu Harijeve školske spavaće sobe, koja se ni po čemu ne razlikuje od uobičajenih tinejdžerskih soba.

Ona je sada putem Tvitera odgovorila princu Hariju, gde je uz tu fotografiju napisala "OK #Prince Harry, I see you!". Pre nego što je napustio Iton Hari je napravio seriju fotografija u i oko škole.

Na nekima se vide članovi njegove porodice: otac princ Čarls, baka kraljica i brat princ Vilijam sa kojim igra polo.

Tu je i crno-bela fotografija majke princeze Dajane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: