Dan posle svadbe Monikin bivši peva pod prozorom VIDEO

Dok svetom još odjekuje vest da se Vensan Kasel venčao manekenkom Tinom Kunaki, osvanuo je i jedan zanimljiv video-snimak na kome se vidi kako se mladoženja ponašao jutro posle.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.08.2018.

09:51

Default images

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

U jednom intervjuu početkom meseca, Kasel je rekao da "ljubav nije uvek fer".

Možda je tako najbolje opisao i odgovorio svima koji danima raspredaju o tome kako je ona anđeo, bomba, a "pogledajte njega".

Osim toga, provlači se i razlika u godinama kao kamen spoticanja njihovoj sreći.

Ipak, video-zapis koji je osvanuo pokazuje sav njegov raskošan šarm, spontanost i životnu radost i objašnjava kako je i zašto i pre mlade manekenke na njega "pala" jedna od najlepših žena sveta, zanosna i neponovljiva Monika Beluči.

"Imam 52 godine i oženiću dvadesetjednogodišnju devojku. Jako sam zaljubljen i siguran sam da ćemo imati decu", izjavio je stranim medijima glumac.

Kasel i njegova izabranica venčali su se u Bidaru u Francuskoj. Mladenci su se posle venčanja poljubili ispred zgrade, a glumac je zatim na Instagramu objavio fotografiju sa natpisom "Da".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: