Koliko košta stil Brižit Makron?

Ušla je u Jelisejsku palatu kao prva dama Francuske u velikom stilu. Oblak prašine koju je podigla Brižit Makron ne jenjava - od godina do mode, kratkih suknji, tankih nogu, haljina, kožnih pantalona i bajkerskih čizama koje forsira- ova žena stalno je na meti francuskih medija. Tamošnji ekonomisti sada su izračunali da ona godišnje troši oko 200.000 evra na oblačenje.

Život

Izvor: B92

Utorak, 21.08.2018.

09:25

Koliko košta stil Brižit Makron?
Foto:Thinkstockphotos

Kada kog pogledate bračni par Makron možete primetiti da su skladno obučeni, a prva dama Francuske ne izlazi na dužnost i bez prikladne šminke i frizure.

Upravo zato svrstavaju ih i na listu najatraktivnijih parova na svetskoj političkoj sceni, a francuski mediji došli su do podatka da to njihovu državu košta 5.200 eura mesečno.
Foto: Getty
Zanimljiva je činjenica i da se iz budžeta izdvaja 278.750 evra godišnje za stil i izgled prve dame, Bridžit Makron, dok njen suprug Emanuel, troši - 440.000 evra godišnje za oblačenje.
Foto: Getty
"Uvek sam puno truda ulagala u svoj izgled, pitajte samo to i moju decu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Tako sam navikla, ne mogu drugačije", priznala je Bridžit u prošlogodišnjem intervjuu za magazin "Elle".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: