Ćerka glumca se slikala polugola, njegov komentar zasenio sliku

Na fotografiji manekenka na sebi ima samo grudnjak, gaćice i kaubojske čizme. Ajrlend Boldvin je objavila još dve fotografije u istim tim čizmama kojima je naglasila duge noge.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.08.2018.

08:10

Ćerka glumca se slikala polugola, njegov komentar zasenio sliku
Foto: Gettyimages

Ćerka glumca Aleka Boldvina (60) i njegove bivše supruge Kim Bejsinger (64), manekenka Ajrlend Boldvin (22) na društvenim mrežama objavila je fotografiju koja je izazvala njenog oca da ostavi komentar.

“Ne. Samo... Ne”, napisao je Boldvin ispod fotografije gde je manekenka opkoračila motor i pokazala zadnjicu. Boldvin je hteo ćerki javno da stavi do znanja da mu se ne sviđa njena objava.
Tada u fokusu nije bila više Ajrlend već je njen otac ukrao svu pažnju. Komentar je mnoge nasmejao, ali su se neki i prepoznali u njemu.

Na fotografiji manekenka nosi samo grudnjak, gaćice i kaubojske čizme. Ajrlend Boldvin je objavila još dve fotografije u istim tim čizmama, kojima je naglasila duge noge.

Dok se ona slikala, Boldvin se družio sa svojom ostalom decom.

On je sa Kim Bejsinger bio u braku do 2002. godine, a od 2012. je sa Hilarijom Tomas (34) s kojom ima četvoro dece, Karmen (4), Rafaela (3), Leonarda (1) i Romea starog tri meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: