Da li je Džoni preterao sa iznošenjem detalja o svojoj bivšoj?

Holivudski glumac Džoni Dep nastavlja da iznenađuje javnost otkrivanjem intimnih detalja iz života. Ovog puta on je, bez zadrške, ispričao kako je njegova bivša supruga Amber Herd rešila da mu se osveti...

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2018.

13:40

Da li je Džoni preterao sa iznošenjem detalja o svojoj bivšoj?
Foto: Getty/John Phillips

Glumci Amber Herd i Džoni Dep zvanično su se razveli prošle godine u januaru, nakon četiri godine veze, od čega su dve proveli u bračnoj zajednici, piše Metro.

Iako su do sada u medijima isplivavale razne priče o njihovoj vezi prepunoj nasilja, koje su se uglavnom rešavale na sudu, Džoni je odlučio da ispriča kako je Amber rešila da ga kazni kada je zakasnio dva sata na rođendansku proslavu njenog 30. rođendana.

Kako je ispričao medijima, njegova tadašnja supruga mu je u bračnom krevetu ostavila izmet u posteljini.
Odmah nakon što su se ove informacije proširile u medijima, oglasio se portparol Amber Herd koji je rekao da je izmet zapravo ostavio njihov pas jorkširski terijer Bu, koji ima zdravstvene probleme sa crevima.

"Bu ima ozbiljne probleme u kontroli creva. To nikada nije bila šala, niti je to urađeno zbog nepoštovanja. Inače to često rade kućni ljubimci, i nemamo šta više da kažemo o tome niti da se bavimo tim glupostima", kazao je portparol glumice za Miror.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: