Slavni reper priznao da ga uzbuđuju ženine sestre

Američki reper Kanje Vest nastavlja svojim kontroverznim izjavama da šokira javnost, a ovog puta dotakao se svojih seksualnih afiniteta.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2018.

18:15

Slavni reper priznao da ga uzbuđuju ženine sestre
Foto: Guliver / Photo cover

Poznati reper Kanje Vest pre samo nekoliko meseci uspeo je da uznemiri javnost kada je izjavio ljubav Donaldu Trampu, nazvavši ga svojim bratom, a potom i mišljenjem da su robovi imali izbor.

Da tu njegovim šokantnim izjavama nije kraj govori činjenica da je Kanje u svojoj najnovijoj pesmi XTCY otkrio da oseća seksualnu privlačnost prema sestrama svoje supruge Kim Kardašijan.
Foto: Guliver / Photo cover
U letnjoj numeri, koja se za razliku od njegovih ranijih pesama sastoji gotovo samo od linije i eksplicitnog teksta, Kanje je iznenadio sve svojim rimama.

Tako u jednom delu reper peva kako želi da spava sa sve četiri sestre svoje supruge Kim, a to su Kortni, Kloi, Kendal i Kajli. U nastavku, Vest je kazao da masturbira na njhove slike, a mnogi su osudili njegove reči smatravši ih "uvredljivim i bolesnim", te su se tako na Tviteru pojavile mnoge opaske upućene kontroverznom reperu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: