Učitelj star 57 godina, ali i zvezda Instagrama. Kako?

Irvin Randl (57) je živi dokaz da mu godine ne mogu ništa i da nisu prepreka njegovoj sreći i uspehu. Ovaj šarmantni čovek iz Teksasa koji trenutno privlači žene širom sveta na internetu, poznat je kao “MrStealUrGrandma”. Ako sudimo prema njegovom Instagramu, ovaj muškarac osvaja svojom pojavom.

Život

Izvor: B92, Azra.ba

Sreda, 15.08.2018.

11:14

Učitelj star 57 godina, ali i zvezda Instagrama. Kako?
Foto: Printscreen Instagram

Čestim posetama teretani održava svoje telo i odiše samopouzdanjem i muškim šarmom. Gde god da se pojavi, u restoranu ili na plaži, uglavnom je okružen ženama.

A post shared by too grown. (@irvinrandle) on

Na Instagramu, Irvin redovno odgovara na pozdrave svojim obožavateljima i ne skriva svoju ljubav prema sladoledu od čokolade. Takođe redovno savetuje mlađe muškarce kako da treniraju, ali i kako da budu džentlmeni.

A post shared by too grown. (@irvinrandle) on

Irvin ima univerzitetsku diplomu i po zanimanju je učitelj, ali je moda njegova najveća ljubav. Pojavio se na stranicama editorijala u brojnim lajfstajl magazinima. Oženjen je i ima dvoje unučadi.

A post shared by too grown. (@irvinrandle) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: