- Vesti -

Kraljica soula teško bolesna, okružena porodicom FOTO

Pojedini mediji izvestili su da je kraljica soula Areta Frenklin na samrti i da je okružena porodicom i prijateljima. Ipak, i dalje nema potvrde takve informacije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Nema ni informacije da li se Areta Frenklin (76) nalazi u svojoj kući ili u bolnici, već samo da je okružena porodicom i prijateljima.

Ne precizira se ni od koje bolesti Areta Frenklin boluje. Prema izveštajima, Areta Frenklin nije umrla, ali ne oseća se najbolje u ovom trenutku, prenosi portal Heavy.com.

Vest se brzo proširila društvenim mrežama, a pojedini korisnici čim su videli njeno ime pomislili su da je soul diva umrla. Nekoliko njih je čak pisalo tvitove R .I. P. (Počivaj u miru), što je mnoge dovelo u zabludu da je Areta umrla.

Dejli mejl je izvestio da je pevačica ozbiljno bolesna i da je okružena porodicom koja je pozvala njene fanove da se mole za nju, ali i da poštuju njenu privatnost. Dejli mejl nije dobio odgovore od njenog predstavnika za medije o njenom zdravstvenom stanju.

Proteklih godina Areta je imala određenih zdravstvenih problema, ali u javnosti nije govorila od čega boluje.

Tokom 2010. godine se pojavila informacija da je Areti dijagnostikovan rak pankreasa, ali je ona brzo demantovala te navode.

"Toliko mnogo se piše, a mnogo toga uopšte nije istina. Zato sam osetila potrebu da se obratim javnosti. Ne znam odakle je došla vest da bolujem od raka pankreasa. To sam pročitala u jednim novinama u kojima se navodi da je to rekao jedan od članova moje porodice. Niko od članova moje porodice to nikome nije rekao", ukazala je ona tada.

Foto: Getty
Foto: Getty

U maju prošle godine Areta Frenklin je rekla da se bori sa respiratornim infekcijama. Iste godine, "Nešenal enkvajerer" pisao je da je Frenklinova izgubila mnogo kilograma, te da joj se rak pankreasa vratio.

Od prošle godine Areta Frenklin se nije pojavljivala u javnosti, a poslednji nastup imala je 2. novembra 2017. godine.

U karijeri je dobila 18 Gremija (Grammy) uključujući onaj za životno delo, kao i Nacionalni orden za umetnost, Predsednički orden slobode i članstvo u Kući slavnih rokenrola. Njeni najveći hitovi su "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Chain of Fools", "Freeway of Love" i "Respect".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu