- Vesti -

Krdo krava "uhapsilo" lopova u bekstvu VIDEO

Krdo goveda-istražitelja pomoglo je policajcima iz Sanforda, na Floridi, da uhapse kradljivca automobila početkom ove nedelje. Akcija potere snimljena je iz helikoptera.

Izvor: B92, Sputnik
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Snimci iz vazduha, koje je u utorak objavila kancelarija šerifa Okruga Seminola, pokazuju ženu koja je bila za volanom ukradenog terenca kako udara u saobraćajni znak, a zatim istrčava iz automobila i beži u polje kako bi izbegla poteru.

Kad je osumnjičena, koju je policija identifikovala kao Džejmi Jang, potrčala preko pašnjaka, stado krava je počelo da je goni.

"Krdo goveda pružilo je policiji veliku pomoć tako što je pratilo i više puta lociralo osumnjičenu, koja je pobegla na njihovu teritoriju", navela je šerifova kancelarija u opisu snimka. Policajci su priskočili u pomoć kako bi uhapsili Jangovu i njenog saučesnika.

"Velika grupa krava prati osumnjičenu. Izgleda da će je napasti… Ako ugledate veliku grupu krava, one je bukvalno prate i jure", govori pilot helikoptera tokom potere.

U jednom trenutku, krava se toliko približila Jangovoj da je izgledalo da će je pregaziti, ali je ubrzo promenila pravac kretanja.

Vlasnik goveda Ričard Kondracki kaže da je Jangova najverovatnije uplašila stoku.

"Mislim da krave nisu shvatile ko su osumnjičeni. Uspaničile su se, bile su nervozne. Nisu ih poznavale i nisu znale da li će povrediti njih ili im oteti telad", rekao Kondracki.

"Ne smete se šaliti sa životinjama, bilo da su krave, slonovi ili mačke. Ne šalite se sa njihovim bebama", dodao je on.

Jangova je uhapšena kad su je policajci pronašli skrivenu u grmu. Ona i njena saučesnica Dženifer Kaufman optužene su za posedovanje droge, opiranje hapšenju, nezakonit upad na posed i krađu.

Vesti

Sea Dance kompletan: Dolaze Nile Rodgers, DVLM, Kalkbrenner, Nina

Odbrojavanje je počelo za najuzbudljiviju završnicu letnje sezone - ostalo je još samo 10 dana do spektakularnog petog izdanja Sea Dance festivala, koji će okupiti neke od najvećih svetskih i regionalnih zvezda koje su svojim stvaralaštvom kreirali trendove muzičke industrije i hitmejkere čije nagrađivane numere su postale himne generacija i zajedno broje milijarde YouTube pregleda!

Vesti utorak 21.08. 11:59 Komentara: 0

Koliko košta stil Brižit Makron?

Ušla je u Jelisejsku palatu kao prva dama Francuske u velikom stilu. Oblak prašine koju je podigla Brižit Makron ne jenjava - od godina do mode, kratkih suknji, tankih nogu, haljina, kožnih pantalona i bajkerskih čizama koje forsira - ova žena stalno je na meti francuskih medija. Tamošnji ekonomisti sada su izračunali da ona godišnje troši oko 200.000 evra na oblačenje.

Vesti utorak 21.08. 09:25 Komentara: 13
strana 1 od 134 idi na stranu