Pevačica se predozirala, fanovi se mole za nju / VIDEO

Pevačica Demi Lovato hitno je prebačena u bolnicu, a na osnovu simptoma svetski mediji navode da je reč o predoziranju. O njenom stanju se još uvek ništa ne zna, a fanovi joj putem društvenih mreža poručuju da se drži i da se mole da preživi.

Život

Izvor: B92

Sreda, 25.07.2018.

08:25

Pevačica se predozirala, fanovi se mole za nju / VIDEO
Foto: Getty

Popularna američka pevačica Demi Lovato pronađena je juče u svom domu u teškom stanju posle konzumiranja heroina. Kako tvrde američki mediji, Demi je uzela preveliku dozu zbog kojeg joj je pozlilo i hitna pomoć je odvezla u bolnicu.

Njeno stanje u prvi mah bilo je kritično, a portal TMZ navodi da su joj lekari ipak povratili svest i uputili na dalje lečenje.

Kada je došla svesti Demi nije htela da kaže šta je uzela, a oni u njenoj kući nisu pronašli opijate, piše TMZ. S druge strane, policijski izvori portala navode da je u pitanju heroin, iako sama Demi navodno nije želela da odgovara na pitanja bolničara ni istražitelja.

Bivša Dizni zvezda sada se oporavlja, a pored nje su članovi njene porodice. Demi je ranije priznala da je konzumirala drogu i da se dugi niz godina borila s zavisnošću i od lekova i alkohola.

Ona je otvoreno govorila o putu kojim je prošla kako bi joj bilo bolje, a fanovi su šokirani navodima medija da je opet posustala. Neko vreme bila je i na rehabilitaciji i šest godina je bila "čista".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: