Bivšeg tukla, problematična teniserka opet rekla sudbonosno "da"

Nekadašnja najbolja teniserka sveta Martina Hingis udala za sportskog lekara Harija Limana. Ceremonija se proteklog vikenda održala u "Bad Ragazu", popularnom turističkom odredištu u Švajcarskog.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2018.

08:22

Bivšeg tukla, problematična teniserka opet rekla sudbonosno
Foto: Getty

Na slavlju je bilo 140 gostiju, a slavna sportistkinja nije krila sreću i radost.

"Šaljemo vam pozdrave s našeg venčanja. Svima se zahvaljujemo na dobrim željama. I mi vama želimo sve najbolje", šaljivo su rekli rekli obožavaocima.

Martina Hingis je već bila u braku, a bivši suprug Thbalt Hutin optužio ju je da ga je prektukla zajedno sa svojom majkom. Martina je bila i u braku sa Radekom Štjepanekom, za koga takođe postoje indicije da je trpeo njeno nasilje tokom bračne zajednice.

"Čuo sam zvono na vratima. Kad sam otvorio, ugledao sam Martinu, njenu majku Melani Molitor i majčinog partnera Silvija. Čim sam ih pustio u stan, one su počele da me tuku. Ja ne udaram žene, nisam im uzvraćao. Nakon toga me i Silvijo pogodio DVD uređajem. Kad su otišli, shvatio sam da su mi uzeli pasoš i kartice. Odmah sam pozvao policiju i zatražio od njih da odu u njihov stan i vrate mi stvari", ispričao je Hutin pre pet godina za "Blick".

Martina se nikada nije oglašavala o ovom slučaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: