Fondacija Novaka Đokovića i Univerzitet Harvard za pomoć deci

Fondacija „Novak Đoković“ i Univerzitet Harvard potpisali su veliko partnerstvo kako bi pomogli deci da uče programe nauke i inovacije.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 19.07.2018.

19:42

Fondacija Novaka Đokovića i Univerzitet Harvard za pomoć deci
Foto: Getty

Srpski sportista je pokrenuo svoju fondaciju 2007. godine, i tokom poslednje dekade uradio je mnoge dobre stvari, posebno za preškolarce starosti od tri do pet godina, piše "Tenis vrld Ju-Es-Ej" (Tennis world USA).

Globalni izvršni direktor Fondacije "Novak Đoković" Alberto Liđi izrazio je veliko zadovoljstvo povodom saradnje sa cenjenim univerzitetom.

"Zaista su izvanredni i inspirativni, i prihvatili su istraživačke oblasti koje su veoma pojedične u oblasti razvoja ranog deteta - pitanje koje se mora rešiti kao socijalni i ekonomski imperativ. Moramo priznati i intelektualnu radoznalost i naporan rad prošlogodišnjih Đokovićevih saradnika koji su u svojim istraživanjima napravili velike korake i uskoro će postati prvi alumni ovog programa. Srećni smo što radimo s Džek Šonkofom, njegovim timom u Centru za razvoj dece i svima sa Univerziteta Harvard, pošto proslavljamo izvrsnost i inspirišemo naredne generacije da postanu šampionu u ovom polju", istakao je Alberto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: