"Luk Beson me je silovao u hotelu, plašila sam se da ću da umrem"

Francuska glumica Sand Van Roj (27) optužila je francuskog reditelja Luka Besona (59) za silovanje, a policija je potvrdila da je on trenutno pod istragom.

Život

Izvor: 100posto.hr

Četvrtak, 19.07.2018.

12:48

Foto: Getty

Van Roj je u intervjuu za kanal BFM rekla da se sve dogodilo 18. maja u hotelskoj sobi u Parizu.

“Plašila sam se da ću da umrem. Sledeći dan me je toliko bolelo da sam se onesvestila. Kad je tako nasilno, to je silovanje. Plakala sam, rekla sam mu da stane, povraćala sam. Terao me na odvratne seksualne činove. Pokazala sam mu da ne želim to. To je bilo silovanje", rekla je Van Roj, koja je navodno u tajnoj vezi s Besonom poslednje dve godine.

Pročitajte još: Reditelj Lik Beson optužen za silovanje

Ona ga je i prijavila policiji u Parizu, a oni su potvrdili da je reditelj trenutno pod istragom zbog silovanja, prenosi 100posto.

Glumica, koja se pojavila u dva njegova filma, u prijavi je navela da se osećala loše nakon što je popila čaj i da se onesvestila, a onda ju je Beson silovao.

Besonov advokat Tei Marembert je odbacio sve optužbe i nazvao ih "fantazijama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: