Društvo, imamo siguran i besplatan taksi prevoz tokom EXIT-a

Siguran i besplatan taksi prevoz za posetioce EXIT festivala i ove godine obezbedila je kompanija HEINEKEN Srbija kroz svoju tradicionalnu kampanju „Društvo, ko vozi kući?“.

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2018.

19:55

Društvo, imamo siguran i besplatan taksi prevoz tokom EXIT-a

Akcija se sprovodi u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i EXIT fondacijom sa ciljem podizanja svesti o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i bezbednosti u saobraćaju.

Taksi vaučere za dolazak ili povratak sa Petrovaradinske tvrđave festivalska publika će moći da preuzme na Enjoy responsibly zoni u okviru samog festivala, u Ulici starih zanata.

Da bi stekli pravo na vaučer, neophodno je da zainteresovani učestvuju u zanimljivim edukativnim aktivnostima koje su za njih pripremili kompanija HEINEKEN Srbija i Agencija za bezbednost saobraćaja.

Osvojeni vaučer, posetioci festivala mogu iskoristiti za vožnju na teritoriji grada Novog Sada, tokom trajanja festivala.

Kampanja „Društvo, ko vozi kući?“ već 6 godina promoviše korišćenje javnog prevoza kao sigurne alternative za bezbedan povratak kući.

Uz osvojen vaučer, ljubitelji dobrog provoda moći će da se prepuste festivalskoj groznici koja će zahvatiti Petrovaradinsku tvrđavu u periodu od 12. do 15. jula, uživati u brojnim izvođačima među kojima su i David Guetta, Ziggy Marley, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Grace Jones, Adam Beyer b2b Ida Engberg i Solomun i bezbedno se vratiti kući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: