- Vesti -

Beba čudom preživela nakon što je bila zakopana devet sati

Petomesečni dečak pronađen je živ i bez težih povreda u šumi u Montani, u kojoj je proveo zakopan punih devet sati.

Izvor: B92
Podeli

Dečak, čiji identitet nije poznat, pretrpeo je samo sitne ožiljke uprkos tome što je pronađen okrenut glavom ka zemlji i što je na hladnoći proveo dosta vremena u mokroj odeći.

Petomesečnu bebu spasioci su pronašli u šumi u Montani pod ruševinama i gomilom granja nakon potrage koja je trajala šest sati, piše Independent.

U traganju za dečakom učestvovali su savezni, državni i lokalni policajci, koji su opkolili su šumu nedaleko od Lolo Hot Springsa, a jedan od njih čuo je bebin plač.

"Ovo je ono što zovemo čudom", stoji u saopštenju policije Misula okruga.

"Policajcima koji su bili u potrazi bilo je izuzetno teško da znaju šta je ova beba sve preživala tokom poslednja 24 sata", kažu iz stanice.

"Dečak je pretrpeo ogrebotine i modrice, ali je u celosti dobro", navodi šef policije Brenda Baset u odvojenom saopštenju.

Nakon pregleda beba je upućena Odseku za brigu o detetu i porodičnom servisu. Zbog poštovanja privatnosti dečaka njegova lokacija će ostati nepoznata, kao i podaci o daljem zdravstvenom tretmanu.

Policija je na licu mesta privela Fransisa Kroulija (32), koji je prijavio da je beba sahranjena negde u šumi. Za sada nije poznata njegova veza sa dečakom.

Vesti

Šta povezuje cara Dušana Silnog i kralja Milana Obrenovića?

Ako od Terazija krenete ka Bulevaru kralja Aleksandra, put negdašnjeg Carigradskog druma, primetićete da su sa obe strane ulice pozicionirane dve zgrade koje simbolizuju srpski parlamentarizam. Sa desne strane, gledano iz pravca Trga Nikole Pašića, proći ćete pored velikog i lepo uređenog Pionirskog parka na čijem je kraju zgrada Starog dvora, podignuta za vreme Milana Obrenovića, prvog srpskog kralja nakon četri i po veka pod Turcima.

Vesti sreda 18.07. 21:58 Komentara: 41
strana 1 od 3895 idi na stranu