- Vesti -

Posle ove objave mnogi tvrde da ovakvi muškarci više ne postoje

Dirljiva fotografija starijeg čoveka koji gleda u more i, kako se čini, grli uramljenu fotografiju obišla je gotovo sve društvene mreže.

Izvor: B92
Podeli

Viralnu fotografiju snimio je Đorđio Mofa, vlasnik jednog italijanskog restorana i podelio je na svoj Fejsbuk profil, piše Hafington post.

"Ne poznajem ovu predivnu osoba, znam samo da je njegova ljubav definitivno predivna. Video sam ga da plače. Mislim da muškarac kao on više ne postoji. Šaljem ti jak zagrljaj, dragi prijatelju, ti si veliki čovek", napisao je ispod objave.

Ovaj post je dobioviše od 5.000 lajkova za samo nekoliko dana, a mnogi su kazali da se saosećaju sa ovim čovekom - kao i da takvi ljudi kao on se više ne rađaju.

Italijan je u razgovoru za Yahoo.com kazao da je bio svedok dirljive scene Đuzepea (čoveka sa fotografije) koji je dolazio do okeana sa portretom njegove pokojne žene, i svako jutro zurio u okean, nekoliko godina.

"Đuzepe mi je kazao da je razlog zašto posećuje ovu lokaciju to što je davno provodio predivne trenutke na maloj plaži u blizini. Oni su jedno drugome bili prva ljubav i bili su u braku", otkrio je.

Mofa je otkrio da su 72-godišnji Đuzepe i njegova supruga imali troje dece. Ona je umrla pre sedam godina.

Vesti

strana 1 od 154 idi na stranu