"Vruće" scene Vajs i Mekadams u novom "nepristojnom" filmu

Novi kontroverzni film "Neposlušnost" govori o ljubavi dve žene, a zbog scene u kojoj glumice Rejčel Vajs i Rejčel Mekadams razmenjuju strasti, već je okarakterisan kao "nepristojan". I same glumice priznaju da je u scenariju samo pisalo "vode ljubav" i da nisu zanle kako će sve da izgleda.

Život

Izvor: B92

Petak, 06.07.2018.

09:07

Foto: Getty/Brian de Rivera Simon

Glumice Vajs (48) i Mekadams (39) igraju glavne uloge u filmu "Neposlušnost" redatelja Sebastiana Lelioa (44), a imenjakinje, koje su se prvi put zajedno pojavile 1998. u filmu "Želim te", strastveno se ljube u intimnim scenama njihove nove romantične drame.

"U scenariju za ljubavnu scenu pisalo je samo 'vode ljubav', ali nekoliko nedelja pre snimanja, reditelj je grafički prikazao kako je planirao da scena izgleda", objasnila je Vajs za IndieWire, te govoreći o sceni u kojoj Ronit pušta da pljuvačka padne na Estin jezik, kaže da je sve to bila plod rediteljeve mašte, od vlažnosti do pljuvanja.

Film je religiozna drama u kojoj je devojku Ronit, koju igra Vajs, otac rabin proterao u Njujork nakon što je saznao za njen odnos s Esti, koju glumi Mekadams. Nakon njegove smrti, Ronit se vratila kući i obnovila zabranjenu vezu s Esti koja se u međuvremenu udala.

Kada je Rejčel Vajs videla film "Glorija" Sebastiana Lelija o ponovnom seksualnom buđenju 58-godišnje žene, znala je da može da veruje čileanskom režiseru sa "neposlušnošću".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: