Procurio snimak tajne lokacije svingerskog festivala

Tajni svingerski festival Svingersfild završen je juče u blizini engleskog sela Malvern, u okrugu Vorčerster, a iako se sve odvija iza zatvorenih i strogo čuvanih vrata, s njega je u medije uspeo da procuri i snimak iz vazduha.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.07.2018.

11:15

Default images

Третий по счёту #сексФестиваль #Swingfields для свингеров, геев и лесбиянок, прошёл в Великобритании. Место его проведения было засекречено, но журналистам издания The Sun удалось обнаружить огромные шатры, посреди поля, рядом с выставочным комплексом Three Counties. По некоторым данным на этот праздник прибыло почти 1000 человек, которых ожидает 3 ночи разврата. На фестивале подкрепиться можно в ресторанах и кафе, диджеи и музыканты будут заряжать музыкальной энергией, а стенд-ап комики шутить шутки. Конкретных имён артистов не называется. Стоимость билетов от 115 до 200 фунтов стерлингов. Пишите в комментариях, бывали ли вы на подобных мероприятиях или может быть желаете побывать? Достойны ли свингеры подобных фестивалей или это всё нужно запретить? #Секс #опрос #wcmn24

A post shared by WCMN24 (@wcmn24) on

Organizatori su lokaciju festivala držali u strogoj tajnosti, te su čak i oni koji su kupili karte za događaj za mesto održavanja saznali tek 48 sati pre njegovog početka.

U javnost je ipak procurio snimak iz vazduha na kojem se može videti kako izgleda festival, piše Dejli mejl.

Koliko je sve obavijeno velom tajne govori i to što su učesnici festivala morali da potpišu ugovor o poverljivosti, a ukoliko ga prekrše prete im velike kazne i čak onemogućavanje učešća u nekom narednom. Karta za sva tri dana za parove koštala je 195, za singl muškarce 170, a za žene 115 funti.

Prošli ovakavi festivali održani su 2016. i 2015. godine u Flaksliju u okrugu Gloučester, a lokalno stanovništvo nije bilo previše oduševljeno zbog toga.

Ovogodišnji festival trajao je od 28. juna do 1. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: