Bežala je od policije, pa propala kroz plafon... / VIDEO

Nadzorne kamere u jednoj prodavnici, u kanadskoj pokrajini Alberta, snimile su neverovatan prizor, kada je devojka uhvaćena u krađi pokušala da pobegne policiji.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 01.07.2018.

18:50

Bežala je od policije, pa propala kroz plafon... / VIDEO
Printscreen YouTube/CBSDFW

Ne samo što nije uspela da pobegne, već je pala policiji pravo u ruke - i to kroz plafon radnje!

Kamera je snimila Britani Burk (29) i Ričarda Parisoa (28) koji su pokušali da kupe sok i plate ga ukradenom kreditnom karticom. Zaposleni su odmah alarmirali policiju, koja je brzo stigla u prodavnicu.

Par je, međutim, odmah počeo da beži. Devojka je uspela da se istrgne iz ruku policajca i da pobegne u zadnji deo radnje, gde je ušla u ventilacioni otvor i krenula da puzi kroz njega nadajući se da će naći izlaz.

Međutim, plafon radnje nije izdržao njenu težinu, pa je propala kroz njega i pala pravo na police sa robom. Ustala je sa poda i nastavila da beži, ali ju je policija zaustavila i uhvatila na izlazu iz radnje. Britani je optužena za nepoštovanje policijske naredbe, ometanje policajaca i bekstvo.

Dok je njen saučesnik ipak malo ozbiljniji slučaj. On je optužen za 11 krivičnih dela, među kojima su i korišćenje ukradene kreditne kartice, opiranje prilikom hapšenja i vređanje policijaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: