- Vesti -

Poznatom glumcu taksista pokušao da otme ženu u Parizu

Poznati glumac Hju Grant gostovao je u tok šou "Kasno uveče sa Setom Majerom" i tom prilikom je ispričao da je nedavno u Parizu taksista pokušao da mu otme suprugu.

Izvor: B92
Podeli
Foto Getty/Tristan Fewings
Foto Getty/Tristan Fewings

Glumac je, naime, u Parizu bio na medenom mesecu i tokom vožnje u taksiju primetio je da nema gotovine. tada je zamolio taksistu da stane blizu automata da podigne novac.

"Kada smo došli do automata nije radio. I pitao me je :Šta ćemo sad"?. Počeli smo da se prepiremo i rekao sam tada svojoj supruzi da izađe iz auotmobila. On me je upitao šta to radim i kada sam mu rekao da nećmo da platimo, jer ne radi automat on se samo odvezao. Kidnapovao mi je ženu", šaljivo je ispričao Grant, koji je dodao da je račun bio svega šest evra.

Grant nije precizirao kako se ta situacija završila.

"Uvek u Parizu upadnem u svađu s taksistima", rekao je Grant i dodao da ga je supruga pitala zašto nije trčao za taksijem, a on joj je odgovorio da je vozilo išlo 50 kilometara na sat i da bi to bilo uzaludno.

Grantu (58), ovo je inače prvi brak, a na ludi kamen stao je sa švedskom producentkinjom Anom Ebsterbajn (39) krajem maja ove godine.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu