- Vesti -

Uhapšena glumica Suzan Sarandon

Američka glumica Suzan Sarandon uhapšena je sinoć nakon protesta protiv Donalda Trampa, piše Pipl.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Tokom protesta, koji je organizovao Centar za popularnu demokratiju, 71-godišnja glumica Suzan Sarandon pridružila se hiljadama žena koje zahtevaju da se sve porodice migranata koje su razdvojene Trumpovom politikom 'nulte tolerancije' ponovo udruže.

Protest je kulminirao u trenutku kada su se mnogi protestanti zavili u foliju, podsećajući na srebrnu ćebad koju su deca migranata nosila.

Nakon što je podelila više tvitova sa protesta i ohrabrila druge da joj se pridruže, Sarandon je saopštila da je bila uhapšena.

"Uhapšena sam. Ostanite jaki. Nastavite da se borite", napisala je glumica na društvenoj mreži.

Podsećamo, Suzan je bila društveno aktivna i za vreme predizborne kampanje i naglašavala da na mestu predsednika Amerike želi "pravu ženu", iako nije podržavala ni Hilari Klinton ni Donalda Trampa.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu