Porodica slavnog pop pevača rasprodaje njegovo imanje?

Poznati britanski pevač grčkog porekla Džordž Majkl preminuo je krajem 2016. godine. Od imovine je iza sebe ostavio četiri kuće. Njegova porodica sada planira da proda neke od tih vila.

Život

Izvor: B92, 24sata.hr

Utorak, 26.06.2018.

10:38

Porodica slavnog pop pevača rasprodaje njegovo imanje?
Foto Getty

Pevač poznat po hitu "Kerles visper", i brojnim drugim pesmama, iznenada je preminuo u 54. godini. Umro je prirodnom smrću, a sahranjen skromno u krugu porodice i najbližih prijatelja. Bolovao je od miokarditisa (zapaljenje srčanog mišića), kardiomiopatije, ali i od problema sa jetrom.

Samostalnu karijeru počeo je daleke 1987. godine, sa pločom "Fejt". Ukupno je objavio sedam albuma.

Od 2011. godine slavni pevač zabavljao se sa devet godina mlađim frizerom Fadijem Favazom, koji je nakon Džordžove smrti od njegove porodice dobio 250.000 funti. Jednu od njegove četiri kuće trebalo je da nasledi upravo pevačev partner, ali ipak je pripala porodici, koja sada želi da neke od njegovih vila želi da unovči.

Beživotno pevačevo telo, pronašao je upravo njegov izabranik na njegovom imanju u selu Goring. Izdavačke kuće nudile su milione i predlagale Favazu da napiše knjigu o poslednjim satima muzičke zvezde, ali on im je odbrusio da njegovu privatnu, životnu i ljubavnu priču ne želi da proda tabloidima. Takav stav zauzeo je pošto se, kako kaže, načitao gnusnih laži o njihovoj vezi.

Sa druge strane, neki prijatelji Džordža Majkla kažu da se upravo Favaz ponaša tabloidno i da je samo željan medijske pažnje, jer su oni raskinuli još 2015. godine. Frizer se u jednom momentu na drušvenim mrežama žalio da je upao u tešku finansijsku krizu i da ne može da priušti sebi čak ni mleko i vodu. Iz istog razloga, najverovanije, nije zapalio sveću za Majklov rođendan, piše Miror.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: