Princ postao rasipnik zbog sve veće popularnosti Megan Markl

Princ Edvard do prošle sedmice bio je najpovučeniji član kraljevske porodice, gotovo bez ikakvih "mrlja", a onda su ga zbog jednog poteza mediji u Velikoj Britaniji razapeli.

Život

Izvor: B92

Subota, 23.06.2018.

14:44

Princ postao rasipnik zbog sve veće popularnosti Megan Markl
1 Foto Getty

Kako prenosi Dejli mejl, prvo je helikopterom otputovao u Dorset, a što je poreske obveznike koštalo čak 13.000 funti i nikome nije jasno zašto je to učinio kad se radi o putovanju koje se moglo da se obavi i automobilom. Mediji su objašnjavali da sin kraljice Elizabete pokušava na ovaj način da izađe iz senke, te da se oseća potpuno zapostavljenim otkako je u familiju došla američka glumica Megan Markl. Zato je svesno potrošio novac poreskih obveznika kako bi privukao pažnju, a u čemu je očigledno i uspeo.

On se, naime, dodaje se u medijima, plaši da će ispasti iz fokusa javnosti, a od toga strahuje i njegova supruga Sofija s kojom je proslavio 19 godinu braka na dan kad se održavao Rojal Askot, na kojem je apsolutna zvezda bila upravo Megan Markl.
Foto Getty
Megan je na neki način sada preuzela Sofijinu ulogu, jer je do sada upravo ona bila glavna pratnja kraljici na putovanjima.

Edvard i Sofija s decom svake nedelje popodne piju čaj s kraljicom i to su posebni privatni trenuci, a sada su takvi momenti sve više rezervisani za Megan. Edvard je imao svoju TV producentsku kuću, a Sofija je bila PR i svega su se odrekli kako bi mogli da ispunjavaju obveze i dužnosti unutar kraljevske porodice i sada im smeta što nakon toliko godina njihova odanost i rad padaju u zaborav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: