- Vesti -

"Neverna je": Poznati glumac progovorio o nasilju nad suprugom

Zvezda filma Deadpool 2, 50-godišnji glumac Džoš Brolin odlučio je da progovori o porodičnom nasilju za koje ga je optužila žena 2004. godine.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Pre četrnaest godina odvijala se prava drama u kući slavnog glumca Džoša Brolina.

Njegova supruga, glumica Dajana Lejn ga je optužila za nasilje, navodeći da je prilikom svađe suprug udario. Ove optužbe izazvale su pravi skandal u javnosti, a bračni par se rastao tek 2013. godine.

Danas glumac poručuje da ovaj slučaj nasilja može objasniti samo njegova "neverna" bivša supruga.

"Bože, nikada nisam tako pažljivo birao rieči kao sada, ne mogu to da objasnim. Jedina osoba koja to može da objasni je Dajana", naglasio je glumac koji je nakon prijave u policiji bio uhapšen i morao da plati kauciju od skoro 20.000 dolara.

Foto: Getty
Foto: Getty

Američki glumac je takođe istakao da već pet godina apsitinira od alkohola, te da je na ovaj način uspeo da kontroliše svoje emocije, odnosno ponašanje, što je ranije teže uspevao.

"Brzo sam gubio živce, jako brzo. Ljudi moraju da znaju istinu, ali šta god da sada kažem zvučaće kao da opravdavam sebe", kazao je iskreno.

Foto: Getty
Foto: Getty

Nakon što ga je policija uhapsila, a u medijima isplivavali svi detalji iz života bračnog para, Dajana je pokušala da smiri situaciju. Priznala je da je preterano reagovala, te nije podnela tužbu.

Džoš i Dajana su bili devet godina u braku, a danas ne želi da govori o incidentu koji se desio u prošlosti te ne raguje na komentare bivšeg supruga.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu