Otac Megan Markl otkrio veliku tajnu princa Harija

Otac Megan Markl dao je ekskluzivni intervju u najgledanijoj emisiji u Velikoj Britaniji i otkrio mnoge tajne svoje ćerke. Naime, iako je izbio skandal jer je Tomas Markl uzeo novac za intervju, on je rekao i da Megan očajnički želi da bude majka, kao i da nikad nije upoznao zeta Harija.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2018.

10:00

Default images

Tomas je otkrio ono što nikako nije smeo - političke stavove princa Harija.

Njih dvojica su pričali telefonom, i to nekoliko puta.

"Sa Harijem sam razgovarao o politici. Rekao sam mu da mi se ne sviđa Donald Tramp, a on mi je rekao da će mu dati još jednu priliku. Razgovarali smo i o Bregzitu, Hari je otvoren prema tome", rekao je Markl.

Naime, članovima britanske kraljevske porodice strogo je zabranjeno da javno iznose političke stavove. Do sada nije bilo moguće da se čuje stav bilo kog člana kraljevske porodice o Bregzitu, ali je Markl "pomogao" da javnost shvati da ga princ Hari podržava.

"Tražio je ruku moje ćerke preko telefona. Rekao sam da mora da mi obeća da nikada neće dići ruku na nju. Kad je to uradio, dao sam mu dozvolu", rekao je Markl.

Voditelj je konstovao da bi svaki otac bio oduševljen da mu se ćerka uda za princa, a onda je tata Markl rekao nešto očaravajuće:

"Moja ćerka je princeza od rođenja i ona je nagrada za princa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: