Makron tinejdžeru: Zovi me predsedniče, gospodine, ne "Manu"

Video-snimak u kojem francuski predsednik Emanuel Makron strogo kori tinejdžera koji ga je oslovio nadimkom brzo se proširio društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.06.2018.

18:42

Makron tinejdžeru: Zovi me predsedniče, gospodine, ne

Mladić je na jučerašnjoj svečanosti 78-godišnjice poziva Šarla de Gola na oružani otpor nacistima Makrona upitao: "Kako ide, Manu".

Makron mu je odgovorio: "Zovi me gospodine predsednik Republike ili gospodine".

"Na dan kada poželiš da pokreneš revoluciju, stekni diplomu i nauči da se prehranjuješ, OK? Onda možeš držati lekcije drugima", dodao je predsednik Francuske.

Makron je na svom nalogu na Tviteru postavio snimak, što je danas izazvalo brojne komentare. Neki su kritikovali francuskog predsednika da je arogantan, dok su drugi odobrili njegov zahtev za poštovanjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: