Otac Megan Markl skupo naplatio tajne svoje ćerke

Otac novopečene vojvotkinje od Saseksa skupo je naplatio poslednji intervju koji je dao za televizijsku emisiju "Dobro jutro, Britanijo", u kome je govorio o odnosu svoje ćerke sa princem Harijem.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.06.2018.

15:07

Otac Megan Markl skupo naplatio tajne svoje ćerke
1 Getty

Njene tajne unovčio je sa paklenih 85.000 evra. On je profitirao 100.000 funti u dogovoru s paparacima uoči njihovog venčanja.

Voditelj koji je napravio taj intervju - Pirs Morgan stao je u odbranu Markla, objasnivši taj razgovor kao potrebu oca vojvotkinje od Saseksa da se ispovedi Britancima, a ne kao pohlepu za novcem i podlu nameru. On je još dodao kako zna da je njegov sagovornik dobijao mnogo veće iznose od američkih televizija, ali da ih nije prihvatio.

O tome da će emisija biti odrađena nije obaveštena kraljevska porodica, jer se u tom slučaju Markl verovatno ne bi odazvao pozivu za intervju. Ovako, u etar je puštena njegova verzija istine da je preko telefona prihvatio Harijevu prošnju njegove kćeri, i to tek nekon što mu je obećao da nikada neće dići ruku na nju.
Photo: youtube PrintScreen
Kazao je da se on i Hari zapravo nikad nisu upoznali, ali da su mu oprostili epizodu s paparacima na Rekao je još da zna koliko Megan želi da dobije decu, te se stoga nada da će joj se želja i ostvariti. Osim toga, posle svega, ipak se nada da nakon intervjua ona neće biti povređena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: