Turistu "savršena" fotografija odvela u smrt

Tridesetpetogodišnji muškarac poginuo je nakon pada sa 50 metara visoke litice, dok je pokušavao da snimi savršenu fotografiju.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.06.2018.

10:24

Turistu
Foto: Youtube Printscreen / Caters Clips

Na video-snimku koji je obišao društvene mreže, Indijac Ramjan Usman Kadji se spušta sa litice poznatog vodopada Gokak, nakon što su mu prijatelji rekli "da se spusti još niže kako bi napravili bolju fotografiju".

Kako pišu strani mediji, postoji sumnja da su Kagji i njegovi prijatelji bili u alkoholisanom stanju, te su se zabavljali na samom rubu ivice iako su dobili brojna upozorenja na opasnost.

"Čovek je izvodio akrobacije, a njegovi prijatelji su ga bodrili. Videli smo kako mu govore da promeni pozu, kako bi ga uslikali i objavili na društvenim mrežama", kazao je jedan od posetilaca ove turističke atrakcije u Južnoj Indiji.

Telo tragično preminulog Indijca još pronađeno, a Dejli mejli piše da je samo u proteklih pet godina čak 19 ljudi poginulo na vodopadima Gokak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: