U 84. godini uči da šminka kako bi ulepšavao ženu koja gubi vid

Iz irskog grada Voteforda stiže neverovatna ljubavna priča Mone i Desa Monahana. Kada je Mona počela da gubi vid više se nije mogla sama šminkati, a u želji da joj pomogne njen 84-godišnji suprug je upisao kurs šminkanja.

Život

Izvor: klix.ba

Nedelja, 17.06.2018.

23:36

U 84. godini uči da šminka kako bi ulepšavao ženu koja gubi vid
Foto: Youtube Printscreen

"U braku smo 56 godina i volimo se kao i prvog dana", rekao je Des za Bi-Bi-Si, a prenosi Klix.ba

Kako bi pomogao svojoj supruzi da se oseća i izgleda dobro, 84-godišnji Des se za pomoć obratio profesionalnoj šminkerici Rosi Driskoli.

"Kada su Mona i Des Monahan prvi put došli kod mene, Des nije znao za šta se koristi koja čestkica. Sada je pravi majstor", rekla je Rosi.

Njihova ljubavna priča se brzo proširila pa je bračni par Monahan posao omiljen par najstarijeg irskog grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: