Snimak na kome golišava Megan Markl prži hamburgere postao hit

Megan Markl ponovo se našla u središtu skandala. Ipak, ovog puta nije reč o kršenju pravila kraljevske porodice, već stari video-snimak koji je bivša glumica snimila za poznati muški magazin Men's Health.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.06.2018.

21:24

Snimak na kome golišava Megan Markl prži hamburgere postao hit
Foto: Youtube Printscreen / Dificil87

Bbivša zvezda serije Suit, Megan Markl pre pet godina snimila je seksi video-snimak za Men's Health, popularni magazin namenjen muškarcima.

Po zamisli kreativnog tima, Megan je imala zadatak da u seksepilnoj garderobi prži hamburgere i zavodljivo pozira pred kamerom.

"Grilovanje nikad nije izgledalo ovako vruće", poruka je koja se pojavljuje na kraju klipa.

Iz "Men's healtha" napominju da je Megan rado pristala na ovo snimanje, kao i da im apsolutno nije bila namera da kopaju po njenoj prošlosti.

"Megan je glumila u seriji Suits već dve godine kada je snimljen ovaj video. Uznemirujuće je što bi glumica koja ima posao ikada osećala potrebu da mora grilovati hamburgere u mini suknji i topu kako bi unapredila svoju karijeru", napisali su iz magazina "Men's health".

S obzirom da je reč o veoma provokativnim scenama, video je veoma brzo postao hit na internetu, a mišljenja su podeljena.

Dok jedni smatraju da je ovo sasvim u redu, jer je Megan imala svoju glumačku karijeru, drugi smatraju da je video previše neukusan i ne priliči jednoj vojvotkinji.

Pogledajte video-snimak pa procenite sami....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: