Optužbe protiv glumca:"Ošamario me polnim organom po faci"

Američki glumac Džejmi Foks nalazi se u središtu skandala nakon što ga je jedna žena optužila da ju je ošamario penisom po licu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2018.

16:55

Optužbe protiv glumca:
Foto: Getty

Navodni događaj se desio 2002. godine, ali anonimna žena je ove tvrdnje iznela policiji u Las Vegasu prošle nedelje, piše portal TMZ.

Ona je ispričala da je zajedno sa prijateljicom bila na zabavi u njegovom domu, kada je oskarovac navodno pokušao da je prisili na oralni seks. Ona tvrdi da ju je u trenutku kada ga je odbila, Džejmi ošamario polnim organom po licu.

Anonimna žena tvrdi da je sledećeg dana otišla u bolnicu u Los Anđeles kako bi primila terapiju zbog ozbiljnog napada panike.

"Džejmi Foks negira da se taj incident dogodio", rekao je njegov portparol, te dodao da će glumac podneti prijavu protiv te žene zbog lažne optužbe.
Foto: Getty
"Incident nije prijavljen policiji 2002. godine, ni bilo kad u poslednjih 16 godina, jer se nikad nije ni dogodio", zaključio je.

Policija je izvestila da je istaga ovorena, kao i da slučaj za ovakva dela u Nevadi zastareva nakon tri godine.

Žena je izjavila da ju je na podnošenje prijave postakao #MeToo pokret.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

215 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: