- Vesti -

"Uz pomoć Samante Foks namamljivao sam momke na seks"

Britanski di-džej Džonatan King tvrdi da je uz pomoć tadašnje devojke, modela i pevačice Samante Foks, u svoj stan namamljivao momke, sa kojima je potom imao seks.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Bivši di-džej Džonatan King, koji danas ima 73 godine, kaže da je uz Samantinu pomoć namamljivao momke u svoj automobil rols-rojs, a potom ih dovozio u stan radi seksualnih odnosa, piše Dejli mejl.

Ovo se događalo sedamdesetih i osamdesetih godina, a King je navodno iskoristio svoj položaj u producentskoj industriji kako bi izvršio seksualne napade na jedanaest tinejdžera koji su tada imali oko 14 godina.

Nekadašnja pop zvezda i producent, kako se sumnja, namamljivao je mlade dečake u svoj luksuzni automobil i dovodio ih u svoj dom, gde ih je čašćavao alkoholom.

Foto: Getty
Foto: Getty

Džonatan je rekao poroti da je uz pomoć modela i pevačice Samante Foks, sa kojom je tada bio u vezi, dovodio tinejdežere, ali poriče da je ikada imao seks sa maloletnim licima i da nikoga nije prisilo na seksualne radnje.

Di-džej, kome se sudi u centralnom Londonu u kraljevskiom sudu u Sautvarku (Southwark Crown Court) negira 24 ozbiljne optužbe za seksualne napade na dečake stare između 14 i 16 godina, koji su se navodno desili između 1970. i 1988. godine

Foto: Getty
Foto: Getty

"Kada su bili pod uticajem njegove moći i nisu bili u poziciji da ga odbiju, on bi ih napadao. Izgleda da je to bila igra manipulacije i moći nad dečacima od 13 do 16 godina. Džonatan im je takođe dao poklone, uključujući albume i karte za koncert, pokazivao im je pornografiju i davao lažna obećanja u vidu seksa sa tinejdžerkama", kazala je tužiteljka Rozina Kotadž.

strana 1 od 166 idi na stranu