- Vesti -

"Uz pomoć Samante Foks namamljivao sam momke na seks"

Britanski di-džej Džonatan King tvrdi da je uz pomoć tadašnje devojke, modela i pevačice Samante Foks, u svoj stan namamljivao momke, sa kojima je potom imao seks.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Bivši di-džej Džonatan King, koji danas ima 73 godine, kaže da je uz Samantinu pomoć namamljivao momke u svoj automobil rols-rojs, a potom ih dovozio u stan radi seksualnih odnosa, piše Dejli mejl.

Ovo se događalo sedamdesetih i osamdesetih godina, a King je navodno iskoristio svoj položaj u producentskoj industriji kako bi izvršio seksualne napade na jedanaest tinejdžera koji su tada imali oko 14 godina.

Nekadašnja pop zvezda i producent, kako se sumnja, namamljivao je mlade dečake u svoj luksuzni automobil i dovodio ih u svoj dom, gde ih je čašćavao alkoholom.

Foto: Getty
Foto: Getty

Džonatan je rekao poroti da je uz pomoć modela i pevačice Samante Foks, sa kojom je tada bio u vezi, dovodio tinejdežere, ali poriče da je ikada imao seks sa maloletnim licima i da nikoga nije prisilo na seksualne radnje.

Di-džej, kome se sudi u centralnom Londonu u kraljevskiom sudu u Sautvarku (Southwark Crown Court) negira 24 ozbiljne optužbe za seksualne napade na dečake stare između 14 i 16 godina, koji su se navodno desili između 1970. i 1988. godine

Foto: Getty
Foto: Getty

"Kada su bili pod uticajem njegove moći i nisu bili u poziciji da ga odbiju, on bi ih napadao. Izgleda da je to bila igra manipulacije i moći nad dečacima od 13 do 16 godina. Džonatan im je takođe dao poklone, uključujući albume i karte za koncert, pokazivao im je pornografiju i davao lažna obećanja u vidu seksa sa tinejdžerkama", kazala je tužiteljka Rozina Kotadž.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu