- Vesti -

Ako Anđelina ne pristane na nove uslove, izgubiće starateljstvo

Iako su Anđelina Džoli i Bred Pit zahtev za razvod podneli pre dve godine, proces još nije ni blizu kraju. Ovaj put problem nije podela imovine nego starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Glumac i sva njegova deca idu na terapiju već godinu dana i Pit aktivno učestvuje u procesu ozdravljenja i poboljšanja njihovog odnosa, piše magazin "Pipl".

Privremeno i potpuno starateljstvo je pripalo Anđelini, pa Medoks (16), Paks (14), Zahara (13), Šajlo (12) i blizanci devetogodišnji Vivijen i Knoks žive s njom.

Anđelina ih sve vodi na svoja putovanja, pa će tako ovoga leta svi biti u Britaniji jer ona tamo snima drugi nastavak "Grdane".

Ali, Bred nije zadovoljan zbog toga i ako ona ne uradi mnogo više po pitanju boljeg odnosa sa bivšim, kako piše magazin "Pipl" (People), može da se desi da izgubi starateljstvo.

Sud je, naime, procenio da je Anđelina roditeljstvo postavila kao teren za obračune sa Bredom, a sve je zaoštreno od kada je potvrdio vezu sa profesorkom Neri Oksman.

Foto: Getty
Foto: Getty

Anđelinin pravni tim navodi da je veoma neobično da sud ovako reaguje.

Za sada je dobio pravo da ih poseti u Londonu na nekoliko dana u junu i julu. Od 27. juna do 1. jula imaće pravo da provede s njima do deset sati na dan, a u julu od osam do 14 sati na dan.

Iako ga je prvo optužila za maltretiranje njihovog usvojenog sina Medoksa, te optužbe su odbačene i Bred sada želi da provodi više vremena s njima.

Najstariji Medoks navodno će moći da bira s kojim roditeljem će provoditi više vremena, jer ima 16 godina.

Dok Bred viđa decu, s njima mora da bude psiholog, a Anđelina Džoli mora da mu dâ brojeve mobilnih telefona sve dece da bi redovno bili u kontaktu.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu