- Vesti -

Želi da bude Barbika: I dalje traju njeni zahvati

Danas većina žena zamišlja isti pojam lepote, jer su fascinirane izgledom Barbike. Mnoge idu pod hirurški nož, ne bi li imale izraženije obline i izgledale mlađe i svežije, a većina u tome nema meru i vrlo lako sklizne u krajnost. Pravi primer je 27-godišnja Paris Herms iz Berlina koja je od svog plastičnog hirurga zahtevala da izgleda kao Barbika, ne pitajući koliko košta.

Podeli

Gde god se pojavi ova Nemica izaziva ogromnu pažnju.

To je zapravo i bio njen cilj, jer su njeno lice i telo postali groteskna karikatura plastičnih hirurga.

Kao mala je obožavala da se igra sa ovakvim lutkama, a sada je svoju ljubav pretočila u izgled.

Do sada je za plastične operacije potrošila 30.000 funti, a u međuvremenu se podvrgnula hiljadama tretmana. Usne je povećala sa 17, a grudi godinu kasnije.

Kako to obično biva, nije bila zadovoljna mnogim intervencijama, pa je plaćala za još korekcija.

Trenutno joj je želja da joj lekari odstrane dva rebra, kako bi smanjila struk, i da u Nemačkoj ima najveću zadnjicu.

U grudi je ubrizgala po kilogram umetaka, ali joj to nije dovoljno i planira još.

Za operacije joj je novac davala baka koja ju je odmalena odgajala. Baka ne podržava ovaj njen izbor, ali je svakako podržava. Bez obzira na to što ljudi misle, Paris smatra da je najbolje raditi ono što te čini srećnim, jer imamo samo jedan život, piše "San" ("The Sun").

Vesti

"24 minuta": Emisija koja je ostala bez stolice...

Kultna emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" i ove subote se, na svoj način, bavila aktuelnim temama naše svakodnevice: stolicom iz Skupštine, nestalim novinarom, otvaranjem fabrike, Ši... pardon - Švajcarcima... Ukoliko ste propustili da pogledate 143. epizodu, poslednju u ovoj sezoni, u premijernom terminu, Kesića i njegove goste, kao i svakog ponedeljka, možete pogledati na našem sajtu.

Vesti ponedeljak 25.06. 14:15 Komentara: 0

Kada kažemo leto mislimo na…

Leto je zvanično počelo! Sa njegovim dolaskom svaki dan deluje kao praznik, a prva pomisao većine nas, kada je leto u pitanju, je Grčka, more, sunce, prelepe plaže, dobro poznato gostoprimstvo lokalnog stanovništva i nezaobilazna grčka kuhinja.

Vesti ponedeljak 25.06. 13:44 Komentara: 0
strana 1 od 3871 idi na stranu