- Vesti -

Britanske turiste "selfi" odveo u smrt

Dvoje britanskih turista i jedan Australijanac pronađeni su mrtvi na plaži u Ericeiri blizu Lisabona, a policija pretpostavlja da su gosti iz UK poginuli tokom pokušaja da snime selfi.

Izvor: B92
Podeli

Policija je saopštila da su poginula dva državljanina Velike Britanije i jedan Australijanac. Na plaži u Ericeiri komunalni radnik je čisteći obalu pronašao dva tela za koja se pretpostavlja da su Britanci. U pitanju su muškarac u četrdesetim i žena u tridesetim godinama, a prema navodima policije, najverovatnije su pali sa visine od oko 30 metara između jedan i šest ujutru.

Rui Pereira de Tera, načelnik spasilačke jedinice, rekao je da sve pokazuje da su njih dvoje nastradali prilikom pokušaja da naprave selfi, prenosi Metro.

"Izgleda da im je iz ruke ispao mobilni telefon kojim su hteli da naprave sefli i da su u pokušaju da ga dohvate, oboje pali", rekao je on.

Portparol odeljenja za spoljne poslove i trgovinu rekao je da je uspostavio kontakt sa britanskim vlastima zbog još jedne osobe koja je takođe poginula tokom tog incidenta. Dodao je i da, za sada, neće odavati više detalja o slučaju.

Inače, ta plaža je poznato mesto na kojem se okupljaju surferi na južnoj strani obale Algarve.

Vesti

Šta kažu Melanija i Tramp povodom slučaja "jakna"

Melanija Tramp, prva dama Amerike, navikla nas je da očara ili razočara svojim modnim izborima, kritika, makar modna nikada ne spava, ali sada se pojavila u jednom modnom izboru koji je pokrenuo niz političkih pitanja. Slučaj jakne sa natpisom naveo je čak i njenog supruga, američkog predsednika Donalda Trampa da o svemu nešto kaže.

Vesti nedelja 24.06. 15:07 Komentara: 0

Luka Dončić u senci svoje mame (VIDEO)

Košarkaš reprezentacije Slovenije, Luka Dončić novi je igrač "Dallas Mavericksa". Mladi košarkaš postao je drugi najviše birani igrač na draftu s prostora bivše Jugoslavije, a navijače njegovog novog kluba oduševila je njegova zgodna mama.

Vesti nedelja 24.06. 09:01 Komentara: 28
strana 1 od 3869 idi na stranu