- Vesti -

Saznali da profesor spava u školi, učenici ga iznenadili

Učenici jedne škole u Brazilu otkrili su da njihov učitelj prolazi kroz teško razdoblje, pa su mu priredili iznenađenje koje verovatno nikad neće zaboraviti. Bruno Rafael Paiva nije dobio platu dva meseca i bio je prisiljen da živi i spava u školi. Kako je objasnio na Fejsbuku uz snimak koji je postao viralan, Paiva je zamenjivao koleginicu koja je bila na porodiljskom odsustvu, a zbog spore birokratije ni posle dva meseca nije dobio platu.

Podeli

Kad su učenici saznali o čemu se radi i kako njihov nastavnik nema novca, prikupili su 400 dolara i iznenadili ga "platom". Kada je profesor to ssaznao - rasplakao se. "Ne verujem, kako ste mogli to da uradite?" izustio je kad je otvorio malu kutiju u koju su učenici stavili novac, a sve je završilo grupnim zagrljajem. "Imao sam puno razreda kojima sam voleo da predajem i budem učitelj, a nijedan nije pokazao takvu ljubav, pomoć i brigu za moj posao kao ovaj", napisao je na Fejsbuku uz emotivan snimak.

Vesti

Šta kažu Melanija i Tramp povodom slučaja "jakna"

Melanija Tramp, prva dama Amerike, navikla nas je da očara ili razočara svojim modnim izborima, kritika, makar modna nikada ne spava, ali sada se pojavila u jednom modnom izboru koji je pokrenuo niz političkih pitanja. Slučaj jakne sa natpisom naveo je čak i njenog supruga, američkog predsednika Donalda Trampa da o svemu nešto kaže.

Vesti nedelja 24.06. 15:07 Komentara: 11

Luka Dončić u senci svoje mame (VIDEO)

Košarkaš reprezentacije Slovenije, Luka Dončić novi je igrač "Dallas Mavericksa". Mladi košarkaš postao je drugi najviše birani igrač na draftu s prostora bivše Jugoslavije, a navijače njegovog novog kluba oduševila je njegova zgodna mama.

Vesti nedelja 24.06. 09:01 Komentara: 67
strana 1 od 3870 idi na stranu