Saznali da profesor spava u školi, učenici ga iznenadili

Učenici jedne škole u Brazilu otkrili su da njihov učitelj prolazi kroz teško razdoblje, pa su mu priredili iznenađenje koje verovatno nikad neće zaboraviti. Bruno Rafael Paiva nije dobio platu dva meseca i bio je prisiljen da živi i spava u školi. Kako je objasnio na Fejsbuku uz snimak koji je postao viralan, Paiva je zamenjivao koleginicu koja je bila na porodiljskom odsustvu, a zbog spore birokratije ni posle dva meseca nije dobio platu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 13.06.2018.

08:58

Default images

Kad su učenici saznali o čemu se radi i kako njihov nastavnik nema novca, prikupili su 400 dolara i iznenadili ga "platom". Kada je profesor to ssaznao - rasplakao se. "Ne verujem, kako ste mogli to da uradite?" izustio je kad je otvorio malu kutiju u koju su učenici stavili novac, a sve je završilo grupnim zagrljajem. "Imao sam puno razreda kojima sam voleo da predajem i budem učitelj, a nijedan nije pokazao takvu ljubav, pomoć i brigu za moj posao kao ovaj", napisao je na Fejsbuku uz emotivan snimak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: