- Vesti -

Saznali da profesor spava u školi, učenici ga iznenadili

Učenici jedne škole u Brazilu otkrili su da njihov učitelj prolazi kroz teško razdoblje, pa su mu priredili iznenađenje koje verovatno nikad neće zaboraviti. Bruno Rafael Paiva nije dobio platu dva meseca i bio je prisiljen da živi i spava u školi. Kako je objasnio na Fejsbuku uz snimak koji je postao viralan, Paiva je zamenjivao koleginicu koja je bila na porodiljskom odsustvu, a zbog spore birokratije ni posle dva meseca nije dobio platu.

Podeli

Kad su učenici saznali o čemu se radi i kako njihov nastavnik nema novca, prikupili su 400 dolara i iznenadili ga "platom". Kada je profesor to ssaznao - rasplakao se. "Ne verujem, kako ste mogli to da uradite?" izustio je kad je otvorio malu kutiju u koju su učenici stavili novac, a sve je završilo grupnim zagrljajem. "Imao sam puno razreda kojima sam voleo da predajem i budem učitelj, a nijedan nije pokazao takvu ljubav, pomoć i brigu za moj posao kao ovaj", napisao je na Fejsbuku uz emotivan snimak.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu