- Vesti -

"Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik..."

Smrt slavnog kuvara i gastro-putopisaca Entonija Bordena iznenadila je mnoge obožavaoce njegovih televizijskih emisija iz celog sveta, kao i brojne javne ličnosti i njegove prijatelje.

Izvor: B92
Podeli

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Pročitajte još:

Oni su se poslednjih dana opraštali od ovog nesvakidašnjeg osobenog televizijskog stvaraoca, a to je učinila i njegova poslednja partnerka italijanska glumica Azija Arđento.

Ona je na svom profilu na Instagramu ostavila je emotivnu poruku:

"Entoni se u potpunosti predavao svemu što je radio. Njegov brilijantan, neustrašiv duh nadahnjivoa je mnoge, a njegova velikodušnost nije poznavala granice. Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik. Moja tuga rečima ne može da se opiše. Moje misli su sada sa njegovom porodicom. Molim sve da poštuju njihovu i moju privatnost."

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Međutim, i pored molbe za poštovanje u teškom trenutku, njena poruka naišla je na ne baš savim pristojne komentare.

Jedan deo njih je tvrdio da je ona tako koja je Entonija oterala u smrt, pošto je vezu sa njim raskinula samo nekoliko dana pre njegovog tragičnog kraja.

Azija i Entoni su poslednji put zajedno viđeni u aprilu ove godine.

Vesti

"24 minuta": Emisija koja je ostala bez stolice...

Kultna emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" i ove subote se, na svoj način, bavila aktuelnim temama naše svakodnevice: stolicom iz Skupštine, nestalim novinarom, otvaranjem fabrike, Ši... pardon - Švajcarcima... Ukoliko ste propustili da pogledate 143. epizodu, poslednju u ovoj sezoni, u premijernom terminu, Kesića i njegove goste, kao i svakog ponedeljka, možete pogledati na našem sajtu.

Vesti ponedeljak 25.06. 14:15 Komentara: 1

Kada kažemo leto mislimo na…

Leto je zvanično počelo! Sa njegovim dolaskom svaki dan deluje kao praznik, a prva pomisao većine nas, kada je leto u pitanju, je Grčka, more, sunce, prelepe plaže, dobro poznato gostoprimstvo lokalnog stanovništva i nezaobilazna grčka kuhinja.

Vesti ponedeljak 25.06. 13:44 Komentara: 0
strana 1 od 3871 idi na stranu