- Vesti -

"Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik..."

Smrt slavnog kuvara i gastro-putopisaca Entonija Bordena iznenadila je mnoge obožavaoce njegovih televizijskih emisija iz celog sveta, kao i brojne javne ličnosti i njegove prijatelje.

Izvor: B92
Podeli

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Pročitajte još:

Oni su se poslednjih dana opraštali od ovog nesvakidašnjeg osobenog televizijskog stvaraoca, a to je učinila i njegova poslednja partnerka italijanska glumica Azija Arđento.

Ona je na svom profilu na Instagramu ostavila je emotivnu poruku:

"Entoni se u potpunosti predavao svemu što je radio. Njegov brilijantan, neustrašiv duh nadahnjivoa je mnoge, a njegova velikodušnost nije poznavala granice. Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik. Moja tuga rečima ne može da se opiše. Moje misli su sada sa njegovom porodicom. Molim sve da poštuju njihovu i moju privatnost."

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Međutim, i pored molbe za poštovanje u teškom trenutku, njena poruka naišla je na ne baš savim pristojne komentare.

Jedan deo njih je tvrdio da je ona tako koja je Entonija oterala u smrt, pošto je vezu sa njim raskinula samo nekoliko dana pre njegovog tragičnog kraja.

Azija i Entoni su poslednji put zajedno viđeni u aprilu ove godine.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu