"Reći ću samo jednu stvar: J**eš Trampa!" / VIDEO

Slavni oskarovac Robert de Niro, poznat kao oštar kritičar američkog predsednika Donalda Trampa, još jednom je iskoristio priliku da iznese svoje mišljenje o aktuelnom šefu Bele kuće.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.06.2018.

18:32

GettyImages

Tokom ceremonije 72. dodele američkih pozorišnih nagrada Toni, koja je bila prenošena na televiziji, De Niro je na sceni Radio siti mjuzik hola u Njujorku, najavljujući poznatog rokera Brusa Springstina, uzviknuo:

"Reći ću samo jednu stvar: Je*eš Trampa!"

Prisutna publika je njegove reči propratila ovacijama. De Niro je potom prešao na najavu Springstina, rekavši da je on čovek koji se uvek bori za "istinu, transparentnost i integritet u vlasti".

"Koliko nam je to samo sada potrebno", zaključio je glumac. Televizijska mreža CBS uspela je da cenzuriše De Nirovu psovku tokom prenosa, ali ju je čula prisutna publika, kao i novinari koji su pratili ceremoniju.

Inače, Toni je godišnja nagrada koja se dodeljuje najboljim predstavama na Brodveju od 1947. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: